Vianoce a tradičný vianočný stromček.

Vianoce a sneh už tak nejako patria k sebe. Mnohí tužia po bielych a zasnežených Vianociach, ale nie vždy nám je však počas Vianoc dopriata snehová nádielka. To však neznamená, že si ju nemôžete vytvoriť priamo vo vašej obývačke. Nádhernú zasneženú atmosféru k vám prinesie Smrek Biely. Je to moderný a zasnežený stromček, ktorý pôsobí akoby ste ho práve priviezli zo zasneženého lesa.

Vetvičky stromčeka sú pokryté hustým nánosom umelého snehu, ktorý pôsobí neuveriteľne autenticky. Tento typ stromčeka sa hodí do každej domácnosti, pretože je dostupný v klasickej, ale aj úzkej verzii vhodnej do menších priestorov.

Dokonalú vianočnú atmosféru môžete dotvoriť ďalšími prvkami výzdoby vianočnou girlandou a vencom s rovnomenným názvom.

Vianočný stromček sa stal neodmysliteľným symbolom Vianoc. Niektorí uprednostňujú živé stromčeky, pre ich typickú vôňu a iní zas umelé stromčeky, ktoré sú oveľa praktickejšie.

Ak sa rozhodnete pre umelý stromček, oceníte jeho množstvo výhod. Je populárnou voľbou najmä pre jeho trvácnosť. Umelý stromček na rozdiel od živého môžete používať niekoľko rokov a vždy inak ozdobovať.

Aj z ekonomického hľadiska je jeho kúpa výhodnejšia. Aj keď sa počiatočná investícia môže zdať vyššia, používaním stromčeka niekoľko rokov sa vám zaručene vráti.

Veľkou výhodou je, že umelé stromčeky nepotrebujú žiadnu starostlivosť. Nemusíte sa starať o ich pravidelné zalievanie alebo mať obavy či stromček nevyschne a ubudnú tiež starosti s upratovaním opadaného ihličia

Pri umelých stromčekoch máte aj široký výber typov, prevedení a veľkostí stromčekov. Nájdete tu bežné druhy ako jedľa, smrek a borovica v zelených odtieňoch, so strieborným ihličím alebo moderným zasneženým dizajnom. Stromčeky dokonalo imitujú živé stromčeky, stačí si už len vybrať ten pravý.

Další články autora